Alternatív gyógymódok a Lyme-kór kezelésére

A lyme-kor.hu oldal számos cikk és hír található, ami a Lyme-kórral, annak tüneteivel valamint kezelésével kapcsolatos.

Az alternatív gyógymódok részlegen belül feltárunk válogatás és előítéletek nélkül számos potenciális gyógymódot.

Kipróbálásuk természtesen csakis saját felelősségre történhet és javasoljuk konzultáljon kezelőorvosával is az alternatív gyógymódok esetleges hatásairól.

Oldalunk célja informálni és széleskörű tájékoztatást nyújtani. Nem tisztünk megítélni egy cikk tartalmának hitelességét és nincs jogunk saját előítéleteink alapján szelektálni a cikkeket. Attól, hogy felkerül egy cikk, még nem támogatjuk és nem is ellenezzük az adott gyógymódot. Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki.

Oldalunk más részlegein lesznek a jövőben egyéb gyógymódokról publikált írások, de az a részleg csakis általunk kipróbált és letesztelt lehetőségeket fog bemutatni. Ezt külön jelezni fogjuk.

Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a cikkeket kellő objektivitással fogadja és olvassa. Jelenleg nincs a Lyme-kór ellen csodaszer, viszont a cikkek nagytöbbsége mégis úgy állítja be, mintha megtalálták volna a rég áhított mihamarabbi gyógyulást hozó "varázsszert". Nincsenek "tutibiztos" megoldások. Csak próbálkozások és lehetőségek. Fogadja mindenki az itt olvasottakat ezt szem előtt tartva.

Kívánunk mindenkinek tünetmentes böngészést! - Szeretettel a Lyme-kor.hu stábja.

 

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply