Alternatív gyógymódok a Lyme-kór kezelésére

A Kannabisz kirakja a Lyme-kór szűrét

A Lyme-kór évek óta ellentmondásos. Sok orvos félrediagnosztizálja, miközben mások úgy gondolják, hogy szellemi eredetű. A Lyme-kórnak annyi féle tünete van, annyi legyengítő, gyötrelmes megnyilvánulása, hogy gyakran félrediagnosztizálják, mint szklerózis multiplex, krónikus fáradtság, lupusz vagy mentális probléma.

A Lyme-kórt egy, a Borrelia törzsből származó spirochéta baktérium okozza. A spirochéták körülbelül 40% DNS-ből állnak és dupla-membrán borítékaik vannak, amik megnehezítik a nyomon követésüket és a megölésüket. Úgy tűnik, hogy képesek elrejtőzni a mélyszövetekben és megváltoztani az alakjukat leplezés képpen.

Némileg hasonlóak a szifilisz mögött álló baktériumhoz, mivel a Lyme-kór hatással van az idegrendszerre és az agyra is.

Lyme-kórral végig menni az egészségügyi rendszeren olyan, mint ha egy régi flipper játékgépben lennénk a golyó. Az antibiotikumok szedése hosszú távon súlyos mellékhatások kockázatával jár vagy legalábbis csökkenti az egyén immunitását, ezzel megengedve mindenféle szövődmények kialakulását.

Mindezt a teljes gyógyulás nélkül. De a kannabisz most komoly reményt nyújt.

Kannabisz Lyme sikerek

Két szintje van a Lyme kannabisszal való kezelésének: a tünetek jól kezelhetőek a kannabisz szívásával, vagy a betegség teljesen visszafordítható kannabisz olajjal. Nem sokan vannak tisztában a kannabisz olajjal, aminek Rick Simpson volt az úttörője néhány évvel ezelőtt. Rick azt mondta, hogy a kannabisz legtöbb gyógyító tulajdonsága elvész a füstben.

Alexis, akit késői stádiumú Lyme-kórral diagnosztizáltak, egy példa arra, amikor valaki gyógyszerek nélkül kezeli a tüneteket a kannabisz szívásával. Ő elég ideig volt antibiotikumokon ahhoz, hogy a gasztrointesztinális traktusa megsérüljön és kórházba kerüljön vastagbél vérzéssel.

Levették az antibiotikumokról és számos erős fájdalomcsillapítót kapott, amelyek alig voltak hatékonyak, miközben rosszabb érzelmi állapotba sodorták. Aztán kipróbálta a kannabisz szívást.

Ez a kezelés elvette a lány hányingerének legnagyobb részét, lehetővé tette, hogy jól egyen és megakadályozta, hogy elsorvadjon, segített neki, hogy jobban aludjon és enyhítette a fájdalmát, miközben fokozta a hangulatát. Azt állítja, hogy a kannabisz a legjobb dolog a Lyme-kórjára.

Alexis azt írta: "A kórházban morfiumra vagy lorazepamra volt szükségem intravénásan, hogy elérjem az a komfortot, amit 2 gramm kanabisz szívásával tudok elérni a kanapémon, az idő töredéke alatt." [1], de Alexis egy hosszú távú megoldást keres.

Vannak, akik felfedezték ezt a megoldást a kannabisz olaj Lyme-kórra való haszánáltával. A kannabisz olaj egy erősen koncentrált anyag, amit nagy mennyiségű kannabiszból vonnak ki és amiben a THC és más kannabinoidok megfelelő egyensúlyban találhatók meg.

Ez egyre inkább elérhető olyan államokban, ahol engedélyezik az orvosi kannabiszt. De "underground" körökben is elérhető, ha rákeresünk az interneten. Ez az a dolog, amit az utóbbi időben a rák gyógyítására használnak.

Shelly White Lyme-kórja annyira bénító volt, hogy legalább 10 rohama volt naponta másfél éven át. Egy pipából kezdett el kannabiszt szívni, majd vaporizátorra váltott. Csak ettől abbamaradtak a rohamai. Aztán úgy döntött, hogy a következő szintre lép és elkezd kannabisz olajat használni.

Egy hónappal azután, hogy elkezdte használni az olajat, képes volt visszatérni a munkájába és az iskolába. Amikor a történetét írta örömmel jelentette, hogy képes volt kimozdulni, egydül élni és élvezni egy normális szociális életet. [2]

Egy internetes rádió show a "High Noon" meginterjúolt néhány Lyme-kóros beteget, akik már sikeresen használják a kannabisz olajat, Pamela Baily-t és Lisa Sikes-t. Hallgassa meg a linken keresztül a forrásokban [3].

A "Lyme-osok"-nak utána kellene járniuk a kannabisznak, hiszen annyi betegséget kezel, ami a Lyme-kórral jár[4].

Fordította: https://www.facebook.com/OrvosiKannabisz
További cikkek, kutatások, videók magyarul ugyanitt.

Orvosi kannabisz jegyzetek:
https://www.facebook.com/OrvosiKannabisz/notes

Forrás:
http://www.naturalnews.com/043834_cannabis_Lyme_disease_med…

Források a cikkhez:

[1] http://www.unitedpatientsgroup.com
Alexis története: http://www.unitedpatientsgroup.com/…/medical-marijuana-and…/

[2] http://www.collective-evolution.com
Shelly White története: http://www.collective-evolution.com/…/amazing-story-the-he…/

[3] http://www.blogtalkradio.com, http://www.blogtalkradio.com/papsite-radio
A műsor direct linkje: http://www.blogtalkradio.com/…/high-noon--cannabis-oil-lyme…

[4] http://the420times.com

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply