Oldalunk Lyme-beteg barát! 

Mert egy lyme-os szeme kicsit másképp működik.

 

Tudjuk, hogy egy Lyme-betegnek sokszor gondot okoznak a digitális kijelzők. Sokszor egy kontrasztos weboldal vagy egyes színek egyenesen rémálom a szemünknek. Ezért a Lyme-kor.hu tervezésénél igyekeztünk figyelembe venni a speciális igényeket. Változtathatsz kedvedre színt az oldalon, és állíthatsz be más háttérképet. Ha neked kellemesebb egy sötét vagy pont egy világosabb felületen olvasni átállíthatod magadnak.

 

Az weboldalunk bal felső részében találod a szín váltó panelt. Amennyiben nincs nyitva, akkor csak egy oldalra mutató nyilat látsz majd. Te is becsukhatod a panelt, ha úgy akarod.

Kedvedre állíthatsz benne színt, háttérképet, alap stílust, vagy választhatsz az előre beállított színkombinációk közül. Miután beállítottad a kívánt módosításokat csak az „Apply” gombra kell kattintanod és máris olvashatod tartalmainkat a számodra legkellemesebb körülmények között.

 

Ezenkívül a „Text size” panelben állíthatod az oldalon megjelenő szöveg méretét, kisebbre, vagy nagyobbra. Ez is szintén a te kényelmedet hivatott szolgálni.

 

Néhány cikkünk igencsak hosszú, így minden oldal alján találhatsz „Vissza az oldal tetejére” gombot. Ezt is nagy szeretettel ajánljuk figyelmedbe.

 

Ezenfelül a legtöbb cikkünket egy kattintással nyomtathatod, vagy elküldheted e-mailben ismerőseidnek.

 

A lyme-kor.hu-nál tudjuk, hogy ezek az apróságok igencsak fontosak. És szerettük volna kényelmesebbé tenni számodra a böngészést.

 

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply