• Küldetés
 • Lyme-om van?
 • Lyme-kor.hu - oldala
 • Lyme-barát oldal

 

Küldetésünk

Tájékoztatás, információ csere, közösség teremtés, segítség nyújtás.

 

Küldetésünk, hogy tájékoztatást nyújtsunk a kullancsok által terjesztett betegségek megelőzéséről, a kullancsfertőzések esetén követendő teendőkről és lehetőségekről.

Az időben fel nem ismert, illetve a kialakult krónikus fertőzések esetében útmutatást nyújtunk a betegeknek és családtagjaiknak.

Megosztjuk a hasznos információkat és útmutatást nyújtunk a betegség „útvesztőjében”.

Összehozzuk a közösséget, hiszen egyre több embert érint ez a probléma. És minden erőnkkel azon vagyunk, hogy segítsünk nekik újra teljes életet élni.

 

Read More

 

Lehet, hogy Lyme-kórom van?

Nekem is Lyme-kórom van? Honnan tudhatom biztosan? Mi a teendő ilyenkor? Hova kell fordulni? Hogyan lehet minél könnyebben átvészelni? Hogyan lehet szert tenni egy jobb életminőségre? Mik a kilátásaim? Mivel is állok szemben? Hogyan tovább? Vannak még mások is így, mint én? Hogyan legyek újra egészséges?

 

Kedves látogató. Ha ezek a kérdések járnak a fejedben és a Tünetek oldalon levő listán szereplő Lyme tünetek legalább 30-50%-a nálad is előfordult már, akkor nagyon jó helyen jársz. Sajnos nagyon valószínű, hogy lyme-kórod van és érdemes lenne mihamarabb elvégeztetned néhány tesztet. De, mielőtt azonnal orvoshoz szaladnál, előbb nézz szét nálunk. Oldalunk teljeskörű tájékoztatást igyekszik adni, mi is a teendő ilyenkor, hova érdemes fordulni, milyen teszteket lehet elvégeztetni, mik a különbségek a tesztek között, mik a gyógymódok, stb. A legtöbb kérdésedre – és tudjuk, hogy most jó néhány van - megtalálod nálunk a választ.

Read More

Lyme-kor.hu Oldala

Miket találhatsz az oldalunkon?

 

Általános tudnivalók a Kullancs csípéssel kapcsolatban. Teendők.

Általános tudnivalók a Lyme-kórról. Tünetek. Diagnózisok. Kezelések.

Élet a diagnózis előtt és után.

Hasznos információk a betegeknek és a hozzátartozóknak:

  • kullancs csípés utáni friss fertőzés

  • krónikus Lyme-kór

  • gyógymódok

  • gyakori kérdések

  • alternatív gyógyulási lehetőségek

  • betegtörténetek

  • képgaléria

  • hasznos linkek, cikkek, érdekességek

  • tévhitek és félreinformálás, amivel a témában gyakran találkozunk

  • hogyan segítsünk Lyme-beteg szerettünknek

Nézz szét nálunk és tanulj a betegségedről, mert minél több információ birtokában vagy, annál könnyebben fogod legyőzni ezt a kórt.

Read More

 

Oldalunk Lyme-beteg barát! 

Mert egy lyme-os szeme kicsit másképp működik.

 

Tudjuk, hogy egy Lyme-betegnek sokszor gondot okoznak a digitális kijelzők. Sokszor egy kontrasztos weboldal vagy egyes színek egyenesen rémálom a szemünknek. Ezért a Lyme-kor.hu tervezésénél igyekeztünk figyelembe venni a speciális igényeket. Változtathatsz kedvedre színt az oldalon, és állíthatsz be más háttérképet. Ha neked kellemesebb egy sötét vagy pont egy világosabb felületen olvasni átállíthatod magadnak.

 

Az weboldalunk bal felső részében találod a szín váltó panelt. Amennyiben nincs nyitva, akkor csak egy oldalra mutató nyilat látsz majd. Te is becsukhatod a panelt, ha úgy akarod.

Kedvedre állíthatsz benne színt, háttérképet, alap stílust, vagy választhatsz az előre beállított színkombinációk közül. Miután beállítottad a kívánt módosításokat csak az „Apply” gombra kell kattintanod és máris olvashatod tartalmainkat a számodra legkellemesebb körülmények között.

 

Ezenkívül a „Text size” panelben állíthatod az oldalon megjelenő szöveg méretét, kisebbre, vagy nagyobbra. Ez is szintén a te kényelmedet hivatott szolgálni.

 

Néhány cikkünk igencsak hosszú, így minden oldal alján találhatsz „Vissza az oldal tetejére” gombot. Ezt is nagy szeretettel ajánljuk figyelmedbe.

 

Ezenfelül a legtöbb cikkünket egy kattintással nyomtathatod, vagy elküldheted e-mailben ismerőseidnek.

 

A lyme-kor.hu-nál tudjuk, hogy ezek az apróságok igencsak fontosak. És szerettük volna kényelmesebbé tenni számodra a böngészést.

 

Read More

 

 

Presets
Main Style
Patterns
Accent Color
Apply